Egyetlen hajléktalant vittek be a rendőrök a hosszú hétvége alatt

2018.10.24. 15:51

Az életvitelszerű közterületi tartózkodás szabályainak megsértése miatt 2018. október 15-én 0 órától 23-án 24 óráig országszerte 193 esetben alkalmazott helyszíni figyelmeztetést, és 4 szabálysértési előkészítő eljárás indult (egy Pest megyében, három pedig Budapesten), közölte a rendőrség az Index kérdésére.

A legutóbbi adat az október 18., azaz múlt csütörtök éjféli állapotot tükrözte (itt írtunk róla), akkor ez a két szám 133 és 3 volt, ez azt jelenti, hogy

a hosszú hétvége (plusz péntek) alatt egyetlen hajléktalant állított elő a rendőrség, és 60 figyelmeztetést osztott ki.

Az az egy ember pedig fővárosi volt az adatok alapján. Egy embert egyébként 3 figyelmeztetés után visznek be.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Eladnék
  • Hírek