Aliz
6 °C
14 °C

18 elfogatóparancs volt érvényben egy VIII. kerületben lekapcsolt férfi ellen

2018.10.25. 08:55

18 darab elfogatóparancs volt érvényben egy harmincéves férfi ellen, akit a budapesti VIII. kerületben kaptak el a napokban. 

A rendőrség közleménye szerint a BRFK VIII. kerületi nyomozói 2018. október 21-én az esti órákban a Nap utcai tartózkodási helyén fogták el a 30 éves G. Mihályt, aki ellen összesen 18 darab elfogató parancs volt érvényben. A férfit többek között lopás és csalás miatt körözték, illetve nem kezdte meg a szabadságvesztésének letöltését.

A férfi megpróbálta félrevezetni a rendőröket, az igazoltatás során álnéven mutatkozott be, majd a nyomozók kérdéseire egymásnak ellentmondó válaszokat adott, és végül beismerte, hogy ő a körözött G. Mihály.

A rendőrök a férfit előállították a VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átvitték a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?