Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Korlátozások lesznek az M1-esen hétvégén

2018.10.25. 18:53

A bicskei csomópontnál aszfaltozás miatt nem lehet Budapest felől lehajtani, Győr felé pedig felhajtani nem lehet majd a hétvégén - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A közlemény szerint a korlátozások szombat reggel fél nyolctól, vasárnap 15 óráig lesznek érvényben. Ez idő alatt az M1-es autópályán továbbra is az országhatárig haladhatnak az autósok. Akik Bicskékre szeretnének eljutni, azok az 1-es főút zsámbéki és a tatabánya-óvárosi csomópontja között kerülhetnek.

A felújítási munkák mellett az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán az 51-es és 54-es kilométerek közötti sávelhúzásos terelésének bontását is elkezdik szombat reggel, amennyiben azt a hétvégi időjárás is engedi. A bontás ideje alatt a jelzett szakaszon a forgalom egy sávon haladhat majd.

Ezzel a finiséhez ért az M1-es autópálya Győr-Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 28-as és a 40-es kilométerszelvények között zajló, július elején indult felújítás. A teljes, 12 kilométeres szakaszt érintő beruházás az előzetes ütemterveknek megfelelően halad, így az előzetes terveknek megfelelően november közepére várható a teljes körű befejezése - közölte az MKN. Hogy miért kell az útburkolatot felújítani, azt ez a videónk szemlélteti.

További információkért keressék fel az Útinform honlapját>>>

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?