Jenő
-3 °C
6 °C

Angyalszektás rituáléval készítették fel a gyerekeket a polgárőrök

2018.10.26. 09:29

A Keresztény Esszénus Egyház nevű egyesület istentisztelet tartott gyerekeknek, akik a Belügyminisztérium támogatásával az Országos Polgárőr Szövetség Zala megyei ifjúsági táborában nyaraltak még augusztusban. A Magyar Idők szerint emiatt több szülő is panasszal élt, mert előzőleg senki nem szólt nekik arról, hogy az angyalok és az emberek békés együttélését hirdető szekta fogja a gyerekek fejét tágítani.

A szekta vezetője, Horváth Róbert, aki a polgárőrök egyik alelnöke tavaly az Atlantiszi gyógyító nagy angyalrituálé elnevezésű ezoterikus rendezvényen is részt vett, ahol kézrátételt is alkalmaztak, írja a Magyar Idők. Ezek után vitte el az istentiszteletet a gyerekek közé. 

Horváth Róbert a 24.hu-nak elismerte, hogy megtartották az istentiszteletet, de azt állította, hogy a szülők tudtával és beleegyezésével zajlott a szertartás.

Túrós András, a polgárőrök elnöke azt mondta, nem volt szerencsés az eset, és a jövőben nem történhet majd ilyen. A szervezet pénteki elnökségi ülésén napirendi téma lesz a nyári eset.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?