Egy irodaház lépcsőházában fojtotta meg egy férfi a volt élettársát

2018.10.26. 11:32

Ügyészségi közleményből rajzolódik ki egy halállal végződő dráma: a Fővárosi Főügyészség egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfival szemben emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot az illetékes bíróságra, miután a férfi bár békülés szándékával látogatta meg a volt élettársát Budapesten, de végül egy lépcsőházban megölte. 

A vádirat szerint a férfi az áldozattal hosszú évekig élettársi kapcsolatban élt egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen. Együttélésük alatt a nő többször is elhagyta az őt rendszeresen bántalmazó férfit, de végül mindig visszatért hozzá. 2017 júliusában azonban a nő úgy döntött, hogy végleg kilép a kapcsolatból, és elhagyja a férfit, és ennek az elhatározásának megfelelően, már augusztusban Budapestre költözött.

A nő egy IX. kerületi irodaház épületében kialakított hotelban talált munkát, ott takarítóként kezdett dolgozni, és a hotel egyik raktárszobájában lakott. A férfi - miután tudomást szerzett arról, hogy volt élettársa hol dolgozik – pár nap múlva Budapestre utazott, felkereste a nőt, és a hotelban töltötte az éjszakát, amelynek során ismét hangosan veszekedtek. A hotel vezetője - aki tudott a korábbi bántalmazásokról is – ekkor elküldte a férfit, aki hazautazott.

A vádlott ezután naponta hívogatta a nőt, majd bő egy hónappal később ismét Budapestre utazott, és újra felkereste a hotelban a nőt, a hotel vezetője azonban a nő kérése ellenére sem engedélyezte, hogy a vádlott ott töltse az éjszakát. A nő ezután az egyik raktárhelyiségből magához vett egy matracot, és azt az irodakomplexum hátsó épületének nyitott lépcsőházában helyezte el, azért hogy a férfival ott aludjanak. A férfi az éjszaka folyamán ismét bántalmazta a nőt, amelynek aki ennek következtében a helyszínen meghalt. A számos sérülés mellett a sértett halálát közvetlenül fulladás okozta, írja az ügyészség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport