Jolán
2 °C
4 °C

Halálra gázolt a vonat egy embert Székesfehérváron

2018.10.27. 13:58 Módosítva: 2018-10-27 15:10:33

Embert gázolt egy személyvonat szombat délután Székesfehérváron, a Balatoni úti vasúti átjáróban – írja a katasztrófavédelem honlapja.

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínelés idejére az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok, így a Balaton-parti vonalakon 10-20 perccel hosszabb lehet a menetidő.

Az elsődleges információk szerint a balesetben az elgázolt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Veszprém közelében is történt egy halálos baleset, Csesznek és Zirc között karambolozott három autó, a balesetben megsérült négy ember egyikének pedig olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy még a helyszínen életét vesztette.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés Bakonyszentkirály, Csesznek felé, illetve Nagyesztergár irányába lehetséges.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?