Jolán
2 °C
4 °C

Újabb fogolyszökés, ezúttal Békés megyében

2018.10.27. 11:11

A rendőrség keresi a 40 éves Tóth Lászlót, aki a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben töltötte a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztését, ám a közben engedélyezett távolmaradásáról 2018. október 26-án 20 óráig nem ért vissza. Elrendelték a körözését.

Tóth László fénykép
Fotó: Police.hu

Tóth László 178 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, sötét hajat visel, szeme barna színű. Tetoválása, egyéb különös ismertetőjegye nincs. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a férfi Csongrád megyei településeket keresett fel.

A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóth Lászlót felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?