Óriásplakátokkal indul jövő héten a legújabb nemzeti konzultáció

2018.10.30. 08:25

Egy hét múlva kezdik postázni a családok védelméről szóló, nyolcadik nemzeti konzultáció kérdőíveit, írta a Magyar Idők. Több mint nyolcmillió küldeményt kézbesítenek. A kérdőívet és a válaszborítékot tartalmazó levelet minden nagykorú, bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgárnak postázzák. A lap információi szerint a konzultáció kérdéssora szerdára lesz végleges, ezután kerül nyomdába az ív.

A témák között biztosan szerepel majd a fiatal házaspárok életkezdésének támogatása, a gyerekvállalás további ösztönzése és a gyermeket nevelő nők munkavállalásának kérdése is, amelyek kijelölhetik a jövőbeni családtámogatási intézkedések alapjait.

A mostani konzultációt is országos médiakampány fogja felvezetni, illetve kísérni tévés, rádiós, online, nyomtatott felületeken, valamint órásplakátokon is.

A Rogán Antal által vezetett Nemzeti Kommunikációs Hivatal júniusban kötötte meg három céggel az erről szóló újabb keretszerződést, de az aláírás után hetekkel kiderült, hogy Kuna Tibor és Csetényi Csaba cégeit kizárták a közbeszerzésekből, írta a 444. Csak a Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó Lounge Design Kft. és a New Land Media Kft. maradt egyedül, ezek 2018-ban több mint 23 milliárdnyi megbízást kaptak.  • Hírek
  • Csok