Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

ATV: Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló kislány ügyvédje

2018.10.31. 20:35 Módosítva: 2018-10-31 21:13:59

Az ATV Híradója azt közölte, hogy visszaadta a megbízását annak a lánynak az ügyvédje, aki két vízilabdást vádol nemi erőszakkal. Emlékezetes: Gerencsér András szeptemberben azt mondta, ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy "a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány mondandója, hallgatni is borzalmas volt". Az utóbbi időben viszont hiába kereste a média az ügyvédet, nem szólalt meg. Gerencsér egyébként védőügyvédként került be korábban a hírekbe, a mostani hír kapcsán maga is elmondta, hogy nem a sértettet szokta képviselni. 

329727 283467645048461 330053911 o
Fotó: Dr. Gerencsér András Ügyvédi Iroda / Facebook

Az ATV azért kereste volna most meg az ügyvédet, mert szerette volna megkérdezni az ügy legfrissebb állásáról, azokról az információkról például, miszerint pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség a lány állításait. Az egyik megvádolt vízilabdás ügyvédje, Hegedűs László annyit mondott, hogy sem neki, sem az általa képviselt ügyfelének semmi biztos információja nincs, ügyfelét pedig még mindig nem hallgatták meg.

A másik sportoló védője, Gatter László az ATV Start című műsorában annyit mondott, hogy megkereste a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kérte, hogy mint egyéb érdekeltet tájékoztassanak az ügy állásáról, de erre még nem kapott választ.

A két vízilabdás határozottan tagadja az állításokat.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?