ATV: Visszaadta a megbízást a vízilabdásokat vádoló kislány ügyvédje

2018.10.31. 20:35 Módosítva: 2018.10.31. 21:13

Az ATV Híradója azt közölte, hogy visszaadta a megbízását annak a lánynak az ügyvédje, aki két vízilabdást vádol nemi erőszakkal. Emlékezetes: Gerencsér András szeptemberben azt mondta, ilyen durva ügye még sosem volt, és hogy "a legbrutálisabb felnőttfilmeket idézte a lány mondandója, hallgatni is borzalmas volt". Az utóbbi időben viszont hiába kereste a média az ügyvédet, nem szólalt meg. Gerencsér egyébként védőügyvédként került be korábban a hírekbe, a mostani hír kapcsán maga is elmondta, hogy nem a sértettet szokta képviselni. 

329727 283467645048461 330053911 o
Fotó: Dr. Gerencsér András Ügyvédi Iroda / Facebook

Az ATV azért kereste volna most meg az ügyvédet, mert szerette volna megkérdezni az ügy legfrissebb állásáról, azokról az információkról például, miszerint pszichológus és más szakértők bevonásával elemzi a rendőrség a lány állításait. Az egyik megvádolt vízilabdás ügyvédje, Hegedűs László annyit mondott, hogy sem neki, sem az általa képviselt ügyfelének semmi biztos információja nincs, ügyfelét pedig még mindig nem hallgatták meg.

A másik sportoló védője, Gatter László az ATV Start című műsorában annyit mondott, hogy megkereste a rendőrhatóságot, a nyomozóhatóságot egy indítvánnyal, és kérte, hogy mint egyéb érdekeltet tájékoztassanak az ügy állásáról, de erre még nem kapott választ.

A két vízilabdás határozottan tagadja az állításokat.