Szilvia
5 °C
16 °C

Szemtanúkat keres a rendőrség a kecskeméti cserbenhagyásos gázolás ügyében

2018.11.03. 16:49

Szemtanúkat keres a rendőrség egy október közepén történt cserbenhagyásos gázolás ügyében, ahol jelenleg egy 62 éves kecskeméti férfi ellen folyik nyomozás – írja a police.hu.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, október 12-én késő este személyautó gázolt halálra egy gyalogost, a baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. Az ütközést követően aztán a gyalogos az úttestre esett, így egy busz is átment rajta, a jármű vezetője ugyanis túl későn vette észre az úton fekvő embert.

Mint kiderült, a nem a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen közlekedő 63 éves gyalogost egy 62 éves, BMW X5-öt vezető férfi ütötte el, akit pár órával később otthonában megtaláltak, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.

A rendőrség most szemtanúkat keres az ügyben, mint írták:

A körülmények tisztázása érdekében kérjük jelentkezzenek azok, akik látták a balesetet, vagy látták a Mária körút úttestén sétálni a férfit, vagy akik a körúton közlekedtek a Petőfi Sándor utca felől a Széchenyi körút felé, és látták a belső forgalmi sávban az első elütést követően az úttesten fekvő férfit.

Akik úgy érzik, hogy tudnak segíteni az ügyben, azokat arra kérik, hogy a Kecskeméti Rendőrkapitányságon jelenjenek meg, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?