Jenő
-3 °C
6 °C

Nevelőszülőkhöz került a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint megerőszakoltak

2018.11.03. 19:38

Kiengedték a kórházból, de családja helyett nevelőszülőkhöz került az a 4 éves kislány, akit a gyanú szerint néhány hete megerőszakoltak egy ceglédi munkásszállón, számolt be róla az RTL Híradója.

Október elején erősen vérző lábbal szállították kórházba a négyéves kislányt arról a ceglédi munkásszállóról, ahol szüleivel élt. A kórház a gyerek sérüléseit látva szexuális erőszak gyanúja miatt jelentette az esetet a rendőrségnek.

Az apa korábban azt mondta, hogy a munkásszálló kertjében egy súly tetején kilógott egy másik, és amikor a gyerek arra szaladt, meglökhette, az pedig először a betonra csapódott, majd a lány lábára dőlt.

A Fókusznak most az apa mellett a lány édesanyja is nyilatkozott, ő is azt mondta, hogy a gyerekre egy súly esett, ettől a combja, és a bokája is megsérült. Szülei azt állították, hogy ők soha nem bántották a kislányt.

A gyereket meg kellett műteni, ehhez Ceglédről Budapestre szállították. Onnan engedték most ki a kórházból.

A rendőrség továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?