Két órán belül elfogták a kecskeméti olasz késelőt

2018.11.04. 19:32

Egy olasz férfi az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt nyakon szúrt egy férfit - írta a Police.hu. A kiskunfélegyházi rendőrök 2 órán belül egy ingatlanban fogták el a gyanúsítottat.

Szombat hajnali 3 óra 11 perckor érkezett a bejelentés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, amely szerint az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt egy férfit megkéseltek.

Az eddigi adatok alapján a szórakozóhelyen több személy között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol eddig tisztázatlan körülmények között nekitámadt a már utcán lévő ismeretlen személy, és közöttük dulakodás alakult ki.

A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, és több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült.

A rendőrök két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.