Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Hamis gyomorkeserűktől kerültek életveszélybe tiszadobi férfiak

2018.11.07. 11:55

Metil-alkohol tartalmú italtól kerültek életveszélybe a tiszadobi férfiak november 3-án - közölte a rendőrség

A mentők metil-alkohol mérgezés gyanújával vitték kórházba a három férfit, akik az elfogyasztott mérgező italokat Tégláson vették egy autós árustól. 

dutyfree
Fotó: Police.hu

A mérgező italokat eredeti, kereskedelmi forgalomból visszagyűjtött gyomorkeserűs (Unicum, Jägermeister) üvegekbe töltötték, amikből hiányzik a visszatöltést gátló eszköz, és házilag színre fújt kupakokkal zárták le, amikre a „Duty Free Shop” feliratú címkéket ragasztották, és zárjegy sem található az üvegeken.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét, hogy kizárólag megbízható forrásból beszerzett alkoholtartalmú italokat vásároljanak, és ne fogyasszanak zárjegy nélküli üvegekből származó italt, különösen akkor, ha az előbbi leírás ráillik. 

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 15000/283/2018. bűnügyi számon életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrség kéri, hogy aki az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán (Nyíregyháza, Bujtos út 2. szám), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?