Jenő
-2 °C
6 °C

Visszafordult Budapestre a Wizz Air keddi, milánói járata

2018.11.07. 09:15

Olvasónk számolt be arról, hogy kedd este a Milánóba tartó Wizz Air gép valamiért visszafordult menet közben, ez a Flightradaron így nézett ki:

Az Airportal.hu azt írja erről, hogy a W6 2335-ös járat 20:10-kor szállt fel Budapestről, majd fél órával később, 32 ezer lábas utazómagasságon, a magyar-szlovén határ felett visszafordult. 

A HungaroControl azt közölte velük, hogy műszaki okok miatt fordult vissza Budapestre, de nem kért további segítséget. A gép nem sokkal 21 óra előtt rendben leszállt Ferihegyen a 13R jelű pályán. A járatot a HA-LPL lajstromú, 11 éves Airbus A320-as teljesítette.

Egy Wizz Air-fórumban azt írta az egyik, a milánói gépre váró magyar utas, hogy miután látta Flightradaron, hogy visszafordult a gép, neki azt mondták, hogy 22:00-kor el fog indulni a járat Budapestről, és 22:10-kor el is indult, 23:40-re ért Malpensara. "A gépen mondták, hogy műszaki hiba miatt fordult vissza a gép a Szlovén határ környékéről, gépet cseréltek és jöttek ki. Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan megoldják" - írta.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?