Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Hollandiában, Dániában és Izlandon futtatott lányokat a szegedi banda

2018.11.08. 06:49 Módosítva: 2018.11.08. 07:19

Négy embert fogtak el Szegeden a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai emberkereskedelem és prostitúció gyanújával. Több helyen tartottak házkutatást, amelyeken nagy mennyiségű készpénzt, ékszereket, több autót, informatikai eszközöket, dokumentumokat foglaltak le, valamint öt szegedi ingatlant illetve azok haszonélvezeti jogát vették zár alá, írja a Police.hu.

A gyanú szerint a 38 éves J. Lajos legalább nyolc éve foglalkoztatott prostituáltként egy szegedi lányt Hollandiában, Dániában és Izlandon. A megkeresett pénz nagy részét vagy egészét elvette a nőtől, és ebből fedezte saját és családja megélhetését. 

A férfi barátja, a 38 éves  P. Mihály egy másik nőt futtatott, de neki egy  korábban kiszabott jogerős ítélet miatt börtönbe kellett vonulnia. P. Mihály ezért másfél évre a barátjára bízta az általa futtatott lányt. 

J. Lajos őt is Izlandra szállította, ahol szállást szerzett neki és prostituáltként foglalkoztatta. Tőle is elvette a pénzt. 

A J. Lajos által keresett illegális jövedelmet rokona, J. Mária ingatlanokba fektette. A prostitúcióból származó pénzből P. Mihály felesége is részesedett.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hollandiában, Dániában és Izlandon futtatott lányokat a szegedi banda

Videón a házkutatás, ahol nagyon sok húszezrest, ékszereket, autókat és ingatlanokat foglaltak le.

77 · Nov 08, 2018 06:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments