Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Feladta magát a színész megverésével gyanúsított férfi

2018.11.12. 17:43 Módosítva: 2018-11-12 18:30:46

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki egy palesztini férfivel közösen bántalmazott egy színművészt még szeptemberben – közölte a rendőrség.

Egy 35 éves palesztin állampolgár szeptember 9-én, hajnal 3 óra körül egy belvárosi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy színművésszel, majd megütötte. A rendőrség szerint a külföldi férfi társaságában lévő V. Dávid is közbeavatkozott, és ő is bántalmazta a sértettet, majd a két férfi elmenekült a helyszínről.

A két férfit azonosították, majd a palesztin állampolgárt november 7-én zuglói lakásán elfogták,  garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, társa ellen november 8-án elfogatóparancsot adtak ki.

A 28 éves V. Dávid november 12-én reggel önként ment be az V. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók -  társához hasonlóan - garázdaság vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Blikk írta meg az eset után, hogy Sánta Lászlót, a Madách Színház művészét bántalmazhatták, aki főleg a fején sérült meg. A lapnak azt mesélte, hogy megkocogtatta egy hölgy vállát, hogy figyeljen oda a táskájára, amit a hölgy társaságában lévő úr félreértett, és ebből lett a csetepaté. A cikkben azt írták, a színész nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?