Zsófia
16 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

A következő dolgok gyulladtak ki az országban

2018.11.18. 15:22

A katasztrófavédelem információi szerint:

  • Tűz ütött ki egy háromemeletes társasház egyik lakásában vasárnap délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kazincbarcika Hámán Kató utcájában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, miközben két embert menekítettek ki az épületből. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.
  • Kigyulladt egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű faház vasárnap délután a Nógrád megyei Palotás külterületén. A tűzhöz a pásztói és a hatvani hivatásos, valamint a héhalmi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.
  • Teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű szerelőműhely vasárnap délután a Zalaegerszeg külvárosában húzódó Egervári úton. A tűzhöz a zalaegerszegi és a körmendi hivatásos tűzoltók, valamint a pacsai katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.