Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Pár órán belül három halálos gázolás is történt hétfő este

2018.11.19. 20:55

Pár óra leforgása alatt három halálos gázolás is történt az országban a rendőrség tájékoztatása szerint hétfő este. 

  • 16 óra 35 perckor a Szerencs, Gyár utcában egy férfi autójával elütött egy gyalogátkelőhelyen közlekedő asszonyt. A 85 éves gyalogos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.
  •  17 óra 40 perc körül Vámosgyörkön, az István király úton egy 59 éves helyi nő szenvedett balesetet, aminek következtében a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés ideje alatt.
  • 17 óra 20 perc körül egy autó elütött egy nőt Budapest XIX. kerületében, a Vas Gereben utca 71. szám előtt. A balesetben a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelés idejére lezárták a Vas Gereben utcát az Ady Endre út és a Tóth Árpád utca között, a járműforgalmat a József Attila utcába és a Jáhn Ferenc utcába terelik.

A rendőrség vizsgálja a balesetek körülményeit, az érintett szakaszokon útlezárás várható a helyszínelés ideje alatt. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?