Judit
2 °C
7 °C

Újra bíróság elé kell állnia a Viszkisnek

2018.11.21. 08:01

Újra bíróság elé kell állnia Ambrus Attilának, aki ellen ittas vezetés miatt emeltek vádat, írja a Blikk.

03-ambrus attila-151124-IMG 2169
Fotó: Velvet

Mint megírtuk, az 51 éves, Viszkis néven ismertté vált exhokis, exbankrabló, médiaceleb-keramikust júniusban szondáztatták meg a rendőrök Szegeden. Ambrus egy fesztiválon vett részt, ahol pálinkázott, majd autóba ült. A rendőrök még a helyszínen elvették a jogosítványát.

Hibáztam, ezen kár is vitázni. Állok elébe a tárgyalásnak. Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok

– mondta Ambrus Attila a Blikknek. Ambrus szerint  a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a felesége, Réka veszélyeztetett terhes. Ambrus Attila egyelőre nem tudja, mi lesz, ha megindul a szülés, ő pedig nem ülhet a volán mögé. Taxit nem tud hívni, nincs szomszéd, a kórház pedig 60 kilométerre van.

Ambrus Attila 200 ezer forint körüli pénzbüntetésre számíthat, és maximum egy évre vonhatják vissza a jogosítványát, mondta a lapnak egy az ügytől független ügyvéd.  A vétkesnek lehetősége van arra, hogy 6 havi részletfizetést kérjen.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?