Kocsival menekült a békásmegyeri nő bódult gyilkosa

2018.11.21. 20:58
Egy III. kerületi kereszteződésben, autóban ülve, fegyverrel a kezében fogták el azt a 67 éves férfit, aki szerda reggel feltételezhetően megölt egy 56 éves békásmegyeri nőt.

Mint arról beszámoltunk, szerda hajnalban, 5 óra 37 perckor jelentették a rendőrségen, hogy Budapest III. kerületében, a békásmegyeri Virág utcában lövéseket hallottak, és egy idősebb nő feküdt a földön.

Bűnügyi helyszínelő a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én.
Bűnügyi helyszínelő a főváros III. kerületében, ahol több lövéssel végeztek egy nővel hajnalban 2018. november 21-én.
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI

A helyszínre érkező rendőrökkel a mentőszolgálat munkatársai közölték, az 56 éves budapesti hölgyet több lövés érte. A sérült életét a gondos és szakszerű orvosi ellátás sem tudta megmenteni, 6 óra 11 perckor meghalt. 

A BRFK életvédelmi osztály teljes személyi állománya, a BRFK bűnügyi bevetési osztály és a kerületi rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen megállapították, hogy az elkövető személygépjárművel menekült el a helyszínről, írja a police.hu. 

A gépjárművet a térfigyelő kamerák segítségével találták meg a Budapest III., Meggy utca és Parlag utca kereszteződésénél. A személygépjárműhöz a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai érkeztek elsőként, és látták, abban egy kezében valószínűleg fegyvert tartó, szemmel láthatóan bódult férfi ül. Esélyt sem adtak esetleges ellenállására: 7 óra 25 perckor elfogták a 67 éves L. József budapesti lakost.

Az Életvédelmi Osztály nyomozói a bűncselekmény körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében további szemtanúkat keresnek. A bűncselekmény elkövetését a helyszínen beismerő, tettét korábbi személyes sérelmével indokoló L. József ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják az eljárást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport