Rafael
19 °C
33 °C

Halálra késelte két nevelt fiát egy férfi Ózdon

2018.11.26. 15:14

Hétfő délben egy 31 éves férfi késsel megszúrta 18 és 16 éves nevelt fiait, akik olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen az életüket vesztették, írja a Police.hu. A férfi megsebesítette 43 éves élettársát is, akit súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A férfit a rendőrség elfogta, egyben a mentőszolgálat munkatársai őt is kórházba vitték, mivel saját magát is megsebesítette. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az ügyben.

A Borsod Online úgy tudja, hogy a késelés a pár otthonában történt. A nő és élettársa ellátása folyamatban van, nyilatkozta a lapnak a mentőszolgálat.

Frissítés: A Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu-nak megerősítette: az ózdi férfi saját magával is végezni akart a késelés után. Azt is nyilatkozta, a helyszínelés "négyzetcentiméterről négyzetcentiméterre" történik, és "a tanúkutatás is folyamatosan zajlik".

Az édesanyán a kórházba szállítás után azonnal életmentő műtétet kellett végrehajtani. A férfit szintén megműtötték. A helyiek azt mondták, a család bérelte a házat, ahol a késelés történt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport