Árpád
-2 °C
3 °C

Pezsgősüveggel küldte a halálba

2018.11.27. 09:39

Halált okozó testi sértés miatt vádat emeltek azzal az ásotthalmi férfival szemben, aki nyáron egy pezsgősüveggel többször fejbeverte lakótársát, aki sérüléseibe belehalt.

A vádlott és a sértett együtt laktak egy ásotthalmi tanyán, és munka után rendszeresen együtt italoztak. A férfi egy éjszaka felébredt és nem tudott visszaaludni, ezért úgy gondolta, hogy tovább iszik, de ezért fel akarta kelteni lakótársát, hogy ne egyedül kelljen innia. A sértett azonban nem akart felkelni. Ezen a férfi annyira felhúzta magát, hogy levett a polcról egy pezsgősüveget és azzal legalább háromszor fejbe vágta az ágyon ülő sértettet. Ezután a magatehetetlen férfit kivonszolta a bejárati ajtóhoz és ott hagyta, majd lefeküdt aludni.

A sértettnek koponyatörése és kemény agyburok alatti vérzése lett, ha akkor orvosi segítséget kapott volna, életben marad, így viszont néhány órával később elhunyt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?