Judit
3 °C
7 °C

Rászállt a rendőrség a bulinegyedre

2018.11.27. 13:57 Módosítva: 2018-11-27 14:30:52

Már a múlt előtti héten is razziáztak a bulinegyedben, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig november 23-án és 24-én (pénteken és szombaton) újabb ellenőrzést tartott a szórakozóhelyek környékén - közölte a rendőrség

A Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, illetve az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival együttműködve tartották az ismételt, komplex ellenőrzést. 

Az erzsébetvárosi, a terézvárosi, és a belvárosi szórakozóhelyeken és azok vonzáskörzetében szúrópróbaszerűen ellenőriztek, 12 embert állítottak elő kábítószer-fogyasztás és -birtoklás miatt, illetve elfogtak három olyan körözött embert, akiknek körözését súlyos testi sértés, vagy kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt rendelték el. Hét esetben tettek szabálysértési feljelentést.

102 taxist ellenőriztek, akik közül kilencnek nem voltak rendben a papírjai. Úgy látszik, hatott a razziázás, mert az előző heti akcióban sokkal rosszabbak voltak az arányok, 57 taxisból 27-nél találtak valamit.   

A BRFK azt ígéri, a következő időszakban is folytatják az ellenőrzéseket a bulinegyedben, illetve azok közvetlen környezetében.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?