Árpád
-2 °C
4 °C

90 kokainkapszulával a gyomrában érkezett Ferihegyre a 20 éves brazil

2018.12.01. 09:24

Sao Paulóból lisszaboni átszállással érkezett Ferihegyre egy 20 éves brazil fiatal, aki ellen kábítószer birtoklása miatt nyomozást indított a BRFK. A férfi csütörtökön 90 darab kokainkapszulát nyelt le, mielőtt Sao Paulóban felszállt a repülőre.

A férfit november 30-án délelőtt, egy pestszentlőrinci hotelben kapták el, a szoba átkutatásakor 50 darab, fóliába csomagolt kábítószergyanús anyaggal teli kapszulát találtak.

koka

A férfit kórházba szállították, mivel elmondása szerint több kokainkapszulát nyelt le. A CT-vizsgálat a gyomrában több, a hotelszobában talált kapszulákhoz hasonló tárgyakat mutatott ki. A vizsgálatokat követően a brazil férfi testéből további kapszulák kerültek elő, amelyekről az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy azok kokaint tartalmaznak. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 50 millió forint.

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?