Árpád
-2 °C
3 °C

Megverte 64 éves nőismerősét, majd ellopta autóját Gombán

2018.12.02. 18:09

A Monori Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 24 éves gombai férfi ellen súlyos testi sértés, valamint jármű önkényes elvételének gyanúja miatt - írja a rendőrség.

N3438745 0
Fotó: Police.hu

A gyanúsított 2018. december 1-én 17 óra körüli időben Gomba egyik utcájában, feltehetően ittas vagy bódult állapotban támadta meg az egyébként általa korábbról ismert 64 éves nőt, aki személygépkocsijával forgalmi okok miatt állt meg a helyszínen. A férfi a nőt többször megütötte, aki ettől az útmenti árokba esett és elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett. Ezt követően beült a sértett autójába, majd azzal elhajtott.

A monori rendőrök az esetről érkezett bejelentést után megkezdétk a férfi megkeresését, és Gomba külterületén egy földút mentén figyeltek fel az ellopott gépkocsira, valamint annak közelében a gyalogosan menekülő 24 éves férfira. A férfit a rendőrök elfogták, majd előállították.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?