Árpád
-2 °C
4 °C

Milliókat nyert egy tévés vetélkedőn a férfi, akinek a csomagtartójában holttestet találtak

2018.12.06. 06:21 Módosítva: 2018-12-06 07:46:52

Nemrégiben hárommillió forintot nyert egy tévés vetélkedőn az a mátészalkai férfi, aki megkéselte egy nyíregyházi butik eladóját, majd később autója csomagtartójában egy 21 éves nő holttestét találták meg, írja a Blikk.   

A 42 éves, közgazdász végzettségű, főkönyvelőként dolgozó K. Antalt sikkasztás miatt rúgták ki korábbi munkahelyéről. A Blikk úgy tudja: a férfi rendezett körülmények között élt, de  súlyos anyagi gondokkal küzdött. Eladta mindenét, mégis képtelen volt kimászni a gödörből.

A Zsaru Magazin szerint  a férfi egy nyíregyházi butikban egy piros csipkeruhát, egy női felsőt és egy női táskát csomagoltatott be az eladónővel, majd a pultot megkerülve rárontott. Először pisztollyal fenyegette meg, majd kést rántott és megsebezte a karján, az arcán és a hasán is. A férfi a késes támadásról a rendőrségen azt mondta: nem emlékszik tisztán a részletekre, nem akarta megszúrni a nőt, és azt sem vette észre, hogy megsebesült.

A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták 2018. november 27-én
A rendőrök a letartóztatásban lévő K. Antalt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták 2018. november 27-én
Fotó: Police.hu

A férfit kihallgatták a rendőrségen, az elfogásakor általa használt autót is beszállították a rendőrkapitányság udvarára. Napokkal később derült csak ki, hogy az autóban egy 21 éves nő nejlonba csavart holtteste is fekszik. A prostituáltként dolgozó nőnek  valószínűleg azért kellett meghalnia, mert fájdalmat okozott K. Antalnak aktus közben, írja a Blikk. Az autó a férfi apjáé. A rendőrségen belső vizsgálat indult az ügyben.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?