Erik, Alexandra
EUR 383,73 Ft
USD 364,70 Ft
9 °C
23 °C

A kábeltolvajok épp akkor másztak elő egy aknából, amikor a lopási alosztály egyik vezető rendőre arra sétált

N4284781
2018.12.12. 05:29

Kisgyermekével sétált a Miskolci Rendőrkapitányság Lopási Alosztály helyettes vezetője, amikor egy aknából kábeltolvajok bújtak elő, írja a rendőrség. A rendőr a Lévai József utcában, szabadidejében sétált kisgyermekével december 10-én 10 körül, amikor a föld alól férfiak bújtak elő, kezükben levágott kábelekkel, amiket egy autóba pakoltak.

A rendőr azonnal értesítette a rendőrségi ügyeletest, a megadott személyleírás és rendszám alapján aztán a járőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították az öt jászkiséri férfit, illetve lefoglalták a mintegy 120 méter rézkábelt, amelynek értéke eléri a 700 000 forintot.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az őrizetbe vett jászkiséri férfiakkal szemben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek