Gyárfás
18 °C
35 °C

Egymás után három nőt késelt meg valaki Nürnbergben az utcán

2018.12.14. 13:52

Néhány óra leforgása alatt három nőt késeltek meg Nürnberg utcáin csütörtök este, a Friedrich-Ebert-Platz (tér) közelében, írja a német sajtó, hozzátéve, hogy a nők egyedül sétáltak, amikor a támadás érte őket. A rendőrség az eddigi adatok alapján szinte biztosra veszi, hogy ugyanaz az ember, egy férfi követte el a támadásokat. Egyelőre nincs jelzés arra, hogy terrorizmus állna a háttérben. 

A rendőrök helikopterrel, kutyákkal kutatják az elkövetőt, és egy speciális bizottságot is felállítottak az ügyben. Egyelőre azonban ők is elismerik, hogy nincsenek forró nyomon, és a lakosságtól is kértek információkat, hátha az segít.

Az első késelés 7:20-kor volt, egy 56 éves nőt a felsőtestén sebesítettek meg, majd 10.45-kor egy 26 éves nőt, nem sokkal később egy 34 éves nőt támadtak és késeltek meg. A nők komoly sérüléseket szereztek, de már nincsenek életveszélyben, a szükséges ellátás és operáció sikeres volt az orvosok szerint. 

A leírás szerint az elkövető 25 és 30 év közötti, 175-180 centi magas, normál testalkatú, világos bőrű, szőke-sötétszőke hajú, és háromnapos borostája van.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport