Albert, Lipót
7 °C
14 °C
Index - In English In English Eng

Az egyik tolvaj táncolt, a másik mobilt lopott

2018.12.17. 11:07 Módosítva: 2018.12.17. 11:08

Egy elég érdekes lopási ügy vizsgálatát zárta le a Debreceni Rendőrkapitányság. Abban sajnos semmi különös nincs, hogy valakinek ellopják a mobilját, itt azonban ez igencsak furcsa, már-már életszerűtlen körülmények között történt.  A homály tisztázásában nem sokat segít a rendőrség közleménye sem.

November 26. egy átlagos csütörtöki nap volt. Délelőtt 10 óra körül a 23 éves L. István és a 45 éves B. Levente bement "a Debrecen, Bocskai téren található egyik épületbe, ahol szólt a zene." - írja a Police.hu. Egyikük elkezdett táncolni (?), hogy elterelje a figyelmet (?), amíg a másik férfi bement az irodába (?) és ellopta a mobilt, majd távoztak a helyszínről. 

Nem tudom milyen épület lehet az Debrecenben, ahol egy átlagos csütörtök délelőtt szól a zene és lehet táncolni. Hiába van erről videó, a rejtély nem oldódott meg. Önöknek van valamilyen ötlete?  

 

A táncoskedvű és enyveskezű hosszúpályi férfiakat a rendőrök  december 5-én fogták el. Meglett az ellopott mobil is, amit visszakapott a tulajdonosa. 

A két férfi beismerő vallomást tett.