Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nyakó letöltötte büntetését, megbocsátott neki az MSZP

2018.01.15. 14:03

Ahogy arról beszámoltunk, 2017 októberének közepén Molnár Gyula, az MSZP elnöke menesztette sajtófőnöki pozíciójából Nyakó Istvánt. A hirtelen döntés előzménye, hogy az MSZP szekszárdi szervezete hivatalos Facebook-oldalán teret adott annak a pletykának, hogy Gréczy Zsolt DK-szóvivő fideszesekkel tárgyalt Szekszárdon. Gréczy tagadta, hogy igazak lennének a hírek. Elmondása szerint egész nap Budapesten volt. Ezért perrel fenyegette meg az MSZP-t. Az MSZP országos szervezete pedig erre gúnyos közleményben reagált.

„Ha minden, az MSZP számára sértő és igaztalan Facebook bejegyzés után feljelentenénk a DK-t, akkor Handó Tündének külön táblabíróságot kellene felállítani az ügyek tárgyalására. Ám az MSZP ilyet soha nem tett. Ha azonban Gréczy úr úgy érzi, hogy az ő szava nem elég, és bírói döntés kell arról, hogy soha nem járt a szekszárdi pincészetben, lelke rajta – a bíróság dönteni fog" – írták Nyakóék. A Gyurcsánnyal akkor is éppen nagy tárgyalásokat folytató Molnárnak mindez sok volt, ezért felmentette Nyakót. Azt írta, éppen szövetségesekre van szükség, nem fér bele az ilyesmi.

Na, úgy tűnik, a választás közeledtével, 2018. január közepére Molnár haragja elszállt, és visszaengedte Nyakót a pozícióba. A hírt az ATV-nek is megerősítette Nyakó. A lapnak azt mondta, újbóli kinevezéséről a párt elnökségének múlt heti ülése döntött.