Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Döntöttek a Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltjéről

D KOS20161002101
2018.01.16. 13:23 Módosítva: 2018-01-16 14:04:09

A Fidesz országos választmánya keddi ülésén döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről - közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után tartott budapesti sajtótájékoztatóján.

Higvéghi szerint készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot.

Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (...) Magyarországot

- mondta a kommunikációs igazgató, aki közölte azt is, reményei szerint mindenütt a legjobb jelöltek nevezték meg. Mint mondta, az országos listájuk később készül.

A 106 egyéni képivselőjelölt listája itt nézhető meg. Budapesten az V. kerületben például Rogán utódjának például Hollik Istvánt jelölték, de indul a XI. kerületben Simicskó István honvédelmi miniszter, a II. kerületben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, a VIII. kerületben pedig Kocsis Máté jelenlegi polgármester is. Hódmezővásárhelyen Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter is indul, aki nemrégiben azt mondta, hogy kiszállna a kormányzásból.

A Fidesz országos választmánya ezen kívül politikai határozatot fogadott el a Soros-terv elutasításáról. A határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák. Egyúttal felhívták a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a Soros-terv végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a Soros-hálózat bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését.

(Borítókép: Koszticsák Szilárd / MTI)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?