Árpád
-2 °C
4 °C

Február közepén durrantja be kampányát a Fidesz

000 QD0SA
2018.01.24. 08:38

Kihelyezett frakcióüléssel és miniszterelnöki évértékelővel indítja meg hivatalosan február harmadik hetében országgyűlési választási kampányát a Fidesz és a KDNP, tudta meg a kormányközeli Magyar Idők.

A lap szerint február 14-15-én frakcióülést tart a Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportja Visegrádon, a Thermál Hotel Visegrádban. A zárt ajtók mögötti tanácskozáson Orbán Viktor értékeli majd az elmúlt évet és a most záruló kormányzati ciklust. Ezt követően a képviselők több szekcióban tárgyalnak a fontosabb kérdésekről, köztük az országyűlési választási kampányról és a migrációról.

Várhatóan egy nappal később, február 16-án tart évértékelő beszédet Orbán Viktor - bár a Magyar Idők szerint a helyszín és az időpont még nem dőlt el véglegesen.

Mellesleg indul az országgyűlés rendkívüli és rendes ülése is, előbbi jövő héten a védelemben részesített 1294 menekültről, utóbbi a válaszként érkezett Stop Soros törvénycsomagról szól majd.

(Borítókép:  Kisbenedek Attila / AFP)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?