János, Pál
20 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ittas kukás ölelgette Orbán Viktort

2018.02.21. 13:44

Orbán Viktor kampányolt egyet Nyitrai Zsoltnak Egerben, segített neki aláírásokat gyűjteni a jelöltséghez, az útról pedig csodálatos videó készült a kormányfő Facebook-oldalára. Rögtön azzal indul, hogy Orbán közölte Nyitraival:

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged.

Nyitrai zavartan próbálta kivágni magát. Aztán két helyre is „spontán” behívták őket, fotózkodtak a családokkal, majd egyszer csak az utcán találkoztak

Ferenc József kukással.

– Mi járatban?

– Há', ittunk egy kicsit.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ittas kukás ölelgette Orbán Viktort

A miniszterelnök Egerben tett egy kampánykört Nyitrai Zsolttal, és nagyon elemében volt.

2450 · Feb 21, 2018 01:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A kérdés feltevője volt Orbán, a válaszoló Ferenc József, ha nem lenne egyértelmű. Ferenc úr egyébként megismerte, és simán letegezte Nyitrai „Mosógép" Zsoltot azzal, hogy te meg a szomszédom vagy". Aztán ölelgetés, fotózkodás, hajrá, Fidesz!". Aztán bementek egy harmadik házba is. Nézzék meg, íme a videó, 1:30-nál Ferenc József:

Van még egyébként két érdekes dolog a videóban. A 444 írta meg, hogy amik a felvételen látszódnak, azok nem a hivatalos ívek, vagyis egy fideszes gyártmányú lapot is kitöltenek. A másik, amit meg a Magyar Nemzet írt, hogy a spontán családlátogatások főszereplői:

  • Petrovai József az egri önkormányzat sportreferense, iskolai edző és a Magyar Atlétikai Szövetség ugró szakágának vezetője;
  • fia, Márton, az Egri Vízilabda Klub másodedzője (ő is feltűnik a videón); 
  • illetve a harmadikként felkeresett Bíró József – Nyitrai kezdeményezésére – tavaly novemberben vehetett át miniszteri oklevelet és Pro Agria életműdíjat Seszták Miklóstól a turizmus és a borászat területén végzett tevékenységéért. Ő a helyi Borút Egyesület elnöke és a Heves Megyei Úszó és Vízilabda Szövetség kuratóriumának tagja is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!