Ittas kukás ölelgette Orbán Viktort

2018.02.21. 13:44

Orbán Viktor kampányolt egyet Nyitrai Zsoltnak Egerben, segített neki aláírásokat gyűjteni a jelöltséghez, az útról pedig csodálatos videó készült a kormányfő Facebook-oldalára. Rögtön azzal indul, hogy Orbán közölte Nyitraival:

Mosógépet könnyebb eladni, mint téged.

Nyitrai zavartan próbálta kivágni magát. Aztán két helyre is „spontán” behívták őket, fotózkodtak a családokkal, majd egyszer csak az utcán találkoztak

Ferenc József kukással.

– Mi járatban?

– Há', ittunk egy kicsit.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ittas kukás ölelgette Orbán Viktort

A miniszterelnök Egerben tett egy kampánykört Nyitrai Zsolttal, és nagyon elemében volt.

2448 · Feb 21, 2018 01:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A kérdés feltevője volt Orbán, a válaszoló Ferenc József, ha nem lenne egyértelmű. Ferenc úr egyébként megismerte, és simán letegezte Nyitrai „Mosógép" Zsoltot azzal, hogy te meg a szomszédom vagy". Aztán ölelgetés, fotózkodás, hajrá, Fidesz!". Aztán bementek egy harmadik házba is. Nézzék meg, íme a videó, 1:30-nál Ferenc József:

Van még egyébként két érdekes dolog a videóban. A 444 írta meg, hogy amik a felvételen látszódnak, azok nem a hivatalos ívek, vagyis egy fideszes gyártmányú lapot is kitöltenek. A másik, amit meg a Magyar Nemzet írt, hogy a spontán családlátogatások főszereplői:

  • Petrovai József az egri önkormányzat sportreferense, iskolai edző és a Magyar Atlétikai Szövetség ugró szakágának vezetője;
  • fia, Márton, az Egri Vízilabda Klub másodedzője (ő is feltűnik a videón); 
  • illetve a harmadikként felkeresett Bíró József – Nyitrai kezdeményezésére – tavaly novemberben vehetett át miniszteri oklevelet és Pro Agria életműdíjat Seszták Miklóstól a turizmus és a borászat területén végzett tevékenységéért. Ő a helyi Borút Egyesület elnöke és a Heves Megyei Úszó és Vízilabda Szövetség kuratóriumának tagja is.