Aliz
6 °C
14 °C

Szmájlikkal és sikerpropagandával folytatja a Fidesz

2018.02.28. 09:49 Módosítva: 2018-02-28 11:15:07

A Magyar Nemzet szerint kedden letiltották a fideszes politikusokat a közösségi médiában a sorosozásról: a képviselők Facebook-felületeire semmilyen negatív, lejárató és Sorossal kapcsolatos anyag nem rakható ki.

Erről egy rövid üzenetet kaptak a fideszes politikusok a Fidesz pártközpontjából. Egy gyors átpörgetés után kijelenthető, hogy vagy ezért, vagy más miatt, de valóban pozitív üzenetek kerültek ki az elmúlt órákban a kormánypárti politikusok Facebookjára, sok szmájlival.

Alább egy miniválogatás:

szmájli.png

A sorosozás leállítása azért merült fel, mert a hétvégén Hódmezővásárhelyen komoly vereséget szenvedett a Fidesz az időközi polgármester-választáson, és elemzők szerint ennek az az oka, hogy a kormánypárt túltolta a kampányban ezt a témát, így most inkább pozitív hírekkel próbálják visszaszerezni a választóikat.

Kommentelheted ezt a cikket az index.hu Facebok-oldalán:

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?