Orbán: MIGRÁNS! SOROS! LÁZADÁS!

2018.03.09. 20:01 Módosítva: 2018.03.09. 20:54

Orbán Viktor felavatta a 8-as főút várpalotai elkerülő szakaszát, ami jó hír, komolyan: a 8-as főút, a leendő M8-M4 autópályák része az egyik legfontosabb nyugat-kelet irányú tranzitutunk, minden települési elkerülő szakasza fontos beruházás.

Eddig a szakmázás, mert aztán Orbán elment a Várpalota tévéhez, és olyan töményen kampányüzemmódra váltott, ahogy idén még egyszer sem. Az MTI ismertette az interjút, abból idézem a legerősebb állításokat.

az egész európai politika és jövő a migránsokról meg a bevándorlásról szól (...) látható, mi a helyzet Nyugat-Európa nagyvárosaiban és Lázár János bécsi videója is egy pontos képet rajzolt az ottani állapotokról.

Természetesen korántsem pontos képet, forgattunk ott mi is, kiakadtak az osztrákok, még a radikális bevándorlásellenes pártjuk is, de hát ez van, ha Bécs az új Brüsszel utáni Soros utáni Facebook utáni ENSZ, akkor Bécs az, és kész. De van még súlyos állítás ott, ahonnan ez jött.

A migránskvóta-rendszer agyonnyomja Magyarországot és akkor útépítések meg nyugdíjemelés helyett migrációra kell költeni a pénzt.

És

az április 8-i választás nemcsak a keresztény kultúra és a nemzeti függetlenség védelméről, hanem az ország gazdasági jövőjéről is szól.

És

az európai népek fellázadtak Brüsszel, valamint a globális elit, a nagy pénzügyi érdekcsoportok ellen, akiket Magyarországon Soros György neve testesít meg.

Orbán Viktor az interjúban azért egy valódi problémáról is beszélt. Jó, nem egészségügy, oktatás, szociális gondok, szegregáció, mélyszegénység, de azért fontos kérdés, pláne egy útátadás után:

természetesen szentségel az ember, ha megbírságolják gyorshajtásért.

A teljes interjút egyébként itt meg is nézhetik.