Juhász Péter élő adásban trollkodta szanaszét a köztévét

2018.03.23. 21:45

Péntek este az Együtt színeiben Juhász Péter kapott ötperces lehetőséget, hogy bemutassa pártja programját. 

Juhászt azzal vezették fel, hogy az MTVA a törvényi kötelezettségén túl is lehetőséget ad a listavezetőknek, majd az oktatásról kérdezték volna, mire az Együtt politikusa közbevágott, hogy már a felvezetés is félrevezető volt, mert ő 4 éve járt utoljára a köztévében. Azt kérdezte a műsorvezetőtől, hogy mikor lehet legközelebb jönni, mire abban maradtak, hogy a szerkesztővel egyeztessenek.

Juhász erre elkezdtett arról beszélni, hogy vajon miért nem látta a híradóban, hogy

A valóságot mikor kezdik közvetíteni, vagy legalább politikusoknak lehetőséget adni?

Aztán jött az, hogy Rogán ellen az OLAF nyomoz, és bűnözőnek nevezhető egy bírósági ítélet alapján.

80 milliárdot költünk, és álhíreket közvetítenek,

mondta Juhász.

Aztán színes A4-eseket vett elő, és kezdett mutatni. "Ez itt Orbán Viktor haciendája, ahol Orbán él, a TEK védi", "Mészáros Lőrinc ilyen házban él úgy, hogy öt éve nem volt vagyona", mutatott képeket az ingatlanokról. "Orbán Ráhel évi 15 milliós tandíjjal tanult, megszerzett két szállodát", mondta Juhász.

Amikor a műsorvezető szólt, hogy mindjárt lejár az idő, Juhász közölte, hogy

Az önök ideje meg április 8-án jár le.

Majd azzal zárt, hogy feltette újra a kérdést, hogy mikor jöhet be újra a stúdióba, hiszen az hangzott el, hogy törvényi kötelezettségen túl is van lehetőségük az ellenzéki szereplőknek. A riporter azt mondta, nem ő a műsor szerkesztője.

Nem szégyellik magukat, amikor tükörbe néznek, hogy kiszolgálják és védik ezeket a bűnözőket, becsületes embereket aláznak meg?

Kérdezte. Aztán lejárt az idő.

Juhász a harmadik volt a sorban az ismert ellenzéki politikusok között, a Jobbik szerepléséről itt, a Momentum szerepléséről pedig itt írtunk.