Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ki a kétfarkúak csirkeembere, aki végigkotkodált 5 percet a köztévében?

2018.03.24. 19:27

A Kétfarkú Kutya Párt csirkejelmezes embere az MTV székházában vette fel csirkejelmezét, hogy aztán az adásban kotkodácsolva bináris kódokból felolvassa pártja programját (ingyen sört).

Tichy-Rács a Kétfarkú soproni képviselőjelöltje, és az egész kampányt, legalábbis a nyilvános rendezvényeket, csirkeemberként tolja.

Csirkeember 500 érvényes aláírással:

 Csirkeember a legyek ellen:

 Csirkeember a soproni közterületekért:

Csirkeember permanens szivárványt ad át:

Tichy-Rács József egyébként Ausztriában dolgozik egy grillcsirkésnél, Bécs veszélyeiről Lázár János után ő is csinált egy félelmetes videót. Választási programja, hogy több szabadnapot szeretne magának, mint amivel most rendelkezik, valamint egy saját jacuzzit. A soproniaknak mindenekelőtt vízügyi fejlesztéseket ígér: az Ikva patak kiszélesítésével nemzetközi kikötőt, tengeralattjáró-forgalmat, valamint a Fertő-tó fertőtlenítését, de csak az osztrák határig.

Amikor szombaton felvette a hívásunkat, éppen a Sopron melletti Ágfalvára ment egy kampányrendezvényre, hogy új kátyúkat adjon át, de gyorsan letette, mert várta a sofőr hívását, és félt, hogy lemarad a fuvarról. Amikor visszahívott, leginkább arról beszélt, hogy a kátyúsításhoz felhasznált 040-es murvát a választók akaratát befolyásoló dologi költségként szeretné az Állami Számvevőszékkel elszámoltatni.

Kérdésünkre, hogy szerinte a közmédia riportere miért volt vele olyan készséges (szemben a korábbi ellenzéki pártokkal, a kutyapárti jelöltnek láthatóan szívesen asszisztált a műsorhoz), azt mondta, a riporterrel csak annyit beszéltek meg adás előtt, hogy az MKKP választási programjáról fog kérdéseket feltenni, ő pedig majd válaszol neki. Ez így is történt, az öltönyös-csirkefejes, adás közben szívószálazó Tichy-Rács József pedig elkotkodácsolta a program velejét.

A csirkekosztüm egyébként nem saját készítésű, de ha nyer, a választás után Tichy lehet, hogy elárverezi.