Ki a kétfarkúak csirkeembere, aki végigkotkodált 5 percet a köztévében?

2018.03.24. 19:27

A Kétfarkú Kutya Párt csirkejelmezes embere az MTV székházában vette fel csirkejelmezét, hogy aztán az adásban kotkodácsolva bináris kódokból felolvassa pártja programját (ingyen sört).

Tichy-Rács a Kétfarkú soproni képviselőjelöltje, és az egész kampányt, legalábbis a nyilvános rendezvényeket, csirkeemberként tolja.

Csirkeember 500 érvényes aláírással:

 Csirkeember a legyek ellen:

 Csirkeember a soproni közterületekért:

Csirkeember permanens szivárványt ad át:

Tichy-Rács József egyébként Ausztriában dolgozik egy grillcsirkésnél, Bécs veszélyeiről Lázár János után ő is csinált egy félelmetes videót. Választási programja, hogy több szabadnapot szeretne magának, mint amivel most rendelkezik, valamint egy saját jacuzzit. A soproniaknak mindenekelőtt vízügyi fejlesztéseket ígér: az Ikva patak kiszélesítésével nemzetközi kikötőt, tengeralattjáró-forgalmat, valamint a Fertő-tó fertőtlenítését, de csak az osztrák határig.

Amikor szombaton felvette a hívásunkat, éppen a Sopron melletti Ágfalvára ment egy kampányrendezvényre, hogy új kátyúkat adjon át, de gyorsan letette, mert várta a sofőr hívását, és félt, hogy lemarad a fuvarról. Amikor visszahívott, leginkább arról beszélt, hogy a kátyúsításhoz felhasznált 040-es murvát a választók akaratát befolyásoló dologi költségként szeretné az Állami Számvevőszékkel elszámoltatni.

Kérdésünkre, hogy szerinte a közmédia riportere miért volt vele olyan készséges (szemben a korábbi ellenzéki pártokkal, a kutyapárti jelöltnek láthatóan szívesen asszisztált a műsorhoz), azt mondta, a riporterrel csak annyit beszéltek meg adás előtt, hogy az MKKP választási programjáról fog kérdéseket feltenni, ő pedig majd válaszol neki. Ez így is történt, az öltönyös-csirkefejes, adás közben szívószálazó Tichy-Rács József pedig elkotkodácsolta a program velejét.

A csirkekosztüm egyébként nem saját készítésű, de ha nyer, a választás után Tichy lehet, hogy elárverezi.