A fideszes Tasó kopaszokkal dobatta ki a Hír TV stábját egy fórumáról

2018.03.25. 22:50 Módosítva: 2018.04.04. 10:48

Tasó László fideszes országgyűlési képviselő, a tízezer főnél kevesebb lakosú települések fejlesztéséért felelős államtitkár lakossági fórumot tartott Nyíracsádon. A lakossági fórum egyik sajátossága a kampányban, hogy nyilvános. Ehhez képest a Hír TV stábja olyan idegbe hozta a fideszes politikust, hogy zártnak nyilvánította a rendezvényt, nagydarab biztonsági embereket hívott, majd gyakorlatilag kidobta a televízió stábját.

A televízió azt mondja, először kopaszokkal akarták az útjukat állni, majd miután a stáb rendőrt hívott, Tasó személyesen ment oda hozzájuk – a Blue Team Security munkatársaival –, hogy kitegye őket. A Hír TV felvételén az látszik, hogy a biztonsági őr felkapja a kamerát az állványánál fogva, de Tasó állítólag néhány felszerelést saját kezűleg vitt ki a teremből.

A stáb a kiérkező rendőrnek hiába mutatta a politikai nagygyűlésről szóló hirdetményt, a rendőr csak azt ismételte, amit a szervezőktől, Tasóéktól hallott, hogy a rendezvény zárt körű.

A 444.hu emlékeztet arra, hogy legutóbb a belize-i offshore-számla ügyében érintett Szabó Zsolt fórumánál zárták ki biztonsági őrök a 24.hu stábját. (Via 444)