Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Senki sem tud úgy mozgósítani, mint Gyurcsány

2018.03.25. 15:57 Módosítva: 2018-03-25 16:00:12

A Demokratikus Koalíció elkészítette a választási kampány eddigi legsúlyosabb videóját. Gyurcsány Ferenc vasárnap délután élesítette az atombombát, és dobta le a hétvégi szunyókálásból éppen csak magukhoz tért facebookosok közé.

Gyurcsányék videója döbbenetes. Képi és audiovizuális világában azokra a videókra hasonlít, amelyekkel a kormánypárti média és az orosz propaganda az utóbbi időben a bevándorlók, a migráció ellen aktivizál. Azokon a felvételeken is eltakart és felismerhetetlenné tett arcú emberek követnek el brutális tetteket, amiket a drámai hatás növeléséért lüktető zenével kísérnek. Ebből merítettek most Gyurcsányék.

Témájában a videó amúgy egy egyszerű kérdést jár körül. Arra világít rá, hogy azok a határon túli magyarok, akik szavazni fognak az április 8-iki választáson, zömében - feltehetően - a Fideszre adják majd voksukat. Gyurcsányék az utca emberét kérdezték Romániában (Erdélyben), Kolozsváron, és az összes eltakart arcú ember ugyanazt feleli a kérdésre, hogy kire szavaznak majd: a Fideszre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?