Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vona Orbánról: Vagy beteg, vagy aljas, vagy a kettő együtt

2018.03.27. 07:08

Fideszes provokátorok kíséretében tartott Vona Gábor hétfő este lakossági fórumot Csepelen. A csepeli munkásotthon előtt összeverődött pár ember – a kormány propagandamédiájában folyó muszlimozó kampánnyal összhangban – „Allahu akbar!” felkiáltással akart üzenni az intézmény udvarára kocsival behajtó jobbikos miniszterelnök-jelöltnek, közben egy kihangosítóból egy müezzin hangja szólt. Később néhányan be is mentek az udvarba, Vona ott parkoló autója elé pedig leraktak egy zsák marhatrágyát.

A Jobbikkal rendszerint barátságos Magyar Nemzet szerint csak „néhány tüntető jelent meg, a kormánypárti Magyar Idők keddi számában viszont mintegy száz nemzeti radikális-ról ír.

O5A2728
Fotó: Ajpek Orsi

A fórumon egyébként Vona kifordította a kormány migránsozásra felhúzott kampányát, és azt mondta:

Az egészségügy, az oktatás, a szociális terület és a nyugdíjrendszer itthon az igazi no-go zóna, a kormány ugyanis be sem teszi a lábát ezekre a területekre, és pénzt sem fektet be.

És ezeket az ügyeket egyetlen miniszter, a „Superman” Balog Zoltán alá zsúfolja be. Megismételte pártja választási ígéretét, hogy külön tárcákra bontaná szét ezeket a területeket. A migráció kormányzati kezelését és kommunikációját Vona Gábor röviden úgy minősítette:

Teljes aberráltság.

És Orbán március 15-i, „elégtétellel” fenyegető beszéde alapján a miniszterelnökről azt mondta:

Vagy beteg, vagy aljas, vagy a kettő együtt .