Gyurcsány az őszödi beszéddel kampányol

Választási kampány március 30-án

Index
2018.03.30. 08:40

Választási kampány eddig (2249. nap)

46 . nap - április 8.
Spontán tüntetés az Oktogonnál
35 . nap - március 28.
Mi a választás tétje?
29 . nap - március 22.
Orbán reagált a Facebook-botrányra
24 . nap - március 17.
Vona 11+1 minisztériumban gondolkozik
22 . nap - március 15.
Ez volt március 15. 2018-ban
16 . nap - március 9.
Kisatírozták Kunhalmi Ágnes fogát
15 . nap - március 8.
Lévai Katalin feljelenti az Indexet!
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tegnap este a Momentum közleményt adott be az MTI-be, amiben az Orbán Ráhelről megjelent hangfelvételre reagál. A közlemény kiadását megtagadta az MTI személyhez fűződő jogok megsértése miatt. A Momentum ezért kifogást nyújt be az NVB-hez. "Nem gondoljuk, hogy a közleményben szereplő szavak a valósággal való szembesítésen túl kárt okoztak volna az említett személyekben" - írja közleményében az ellenzéki párt.

  • "Több probléma volt az interjúval. Műfajidegennek tartjuk, hogy politikusok szerepeljenek az Esti Frizbiben. Erre ott van az ATV-n például az Egyenes Beszéd és a Start. Ráadásul a műsor a választások előtt került volna adásba, ahol csak egy párt politikusa szólalt volna meg, ez így nem lett volna fair" - így indokolta a hvg.hu-nak adott interjújában Németh Szilárd, a televízió vezetője, hogy miért tiltotta le Hajdu Péter Deutsch Tamással készített frizbis interjújának a sugárzását. "Mivel előzetesen nem tudtunk egyeztetni Deutsch Tamás meghívásáról, így a vétójogommal kellett élnem" - mondta Németh. De a döntés nem a Fidesz, nem Deutsch és nem is Hajdú Péter ellen szól - magyarázta, hanem: "Ha van lehetőségem arra, hogy megóvjam ezt a csatornát fölösleges médiatámadásoktól és jogos kritikáktól, meg fogom tenni."

  • Még egy hétig, jövő péntek délután 4 óráig kérhetik átjelentkezésüket egy másik településre azok a magyarországi lakóhellyel rendelkező választópolgárok, akik az országgyűlési választáson máshol kívánnak voksolni. Eddig több mint 95 ezren jelezték, hogy nem a lakóhelyükön akarnak szavazni; négy évvel ezelőtt a választás előtt hét nappal mindössze 50 ezer átjelentkező regisztrált, a határidő lejártáig azonban végül 128 ezer.

    Az átjelentkezést a választó lakcíme szerinti helyi választási irodánál postai úton, személyesen vagy online formában, a www.valasztas.hu oldalon lehet kérni.