Judit
3 °C
7 °C

Bokros visszalépett a DK-s Oláh Lajos javára

2018.04.03. 11:11 Módosítva: 2018-04-04 11:06:40

Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) elnöke bejelentette visszalépését a VII. kerületben (5.  számú választókerület) a DK-s Oláh Lajos javára.

Bokros azt mondta: nem érdemes huzakodni azon, ki az esélyesebb. Oláh Lajos megérdemli, hogy a demokrácia iránt elkötelezett, ellenzéki szavazópolgárok mind rá szavazzanak. Bokros kérte a választókerületben induló többi ellenzéki pártot is, hogy ők is léptessék vissza jelöltjüket Oláh javára. A kerületben az LMP Moldován Lászlót, a Jobbik Stummer Jánost, a Momentum Soproni Tamást, a párt alelnökét indítja.

Oláh Lajos
Oláh Lajos
Fotó: Mónus Márton / MTI

Ebben a választókerületben a Fidesz Bajkai István ügyvédet, kerületi alpolgármestert indítja. Bajkai egykori Fidesz-alapító, ügyvédi irodája milliárdos megbízásokat kapott a Miniszterelnökségtől, és több ügyben volt az  Orbán család jogi képviselője . Épp most  írta meg a 444.hu , hogy a VII. kerületben már öt éve jogellenesen egy magáncég működteti a parkolást, és ezt érdekes módon csak tavaly vette észre a kerület vezetése, és maga Bajkai is, de az ügyben semmi nem történt.   

Közben az MSZP közleményben köszönte meg a Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak az, hogy  a belvárosban visszalépett Váradiné Naszályi Márta, az MSZP-Párbeszéd szövetség jelöltjének javára.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?