Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nacsa Olivér interjúban tett hitet a Fidesz politikája mellett

2018.04.03. 11:36 Módosítva: 2018-04-03 12:25:39

Kiállt a Fidesz-kormány mellett a Magyar Időknek adott interjújában Nacsa Olivér humorista. 

Az, hogy bevándorlóország leszünk-e vagy sem, nem aszerint dől el, hogy ki liberális érzelmű és ki konzervatív, mert erre egész egyszerűen egyfajta válasz létezik, a józan ész válasza. Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a magyarországi ellenzék ezzel kapcsolatos kommunikációján. Ott teljes a zűrzavar és a káosz, és nagyon remélem, hogy ezt a választópolgárok is látják

– mondta az interjúban. 

A humorista bevándorlásellenessége azért is érdekes, mert családjának egy része Bécsben él.

Az interjúban Nacsa azt mondja, hogy ezért ő testközelből tapasztalja ezt a jelenséget Bécsben. „Lázár János videójáról, amelyikből a liberális oldal nagy botrányt kavart, azt kell mondanom, hogy teljesen megfelel a valóságnak, egészen elképesztő állapotok uralkodnak Ausztriában és azon belül Bécsben. Én továbbra is azt gondolom, hogy a keresztény-zsidó kultúrát nekünk meg kell védenünk, a kétezer éves európai identitást meg kell hogy őrizze a kontinens. Ez csak nagyon határozott fellépéssel érhető el” – fogalmazott. 

Az interjúban amolyan ellen-Bödőcsként határozta meg önmagát és a szerepét. „Ha olyan, egyébként általam művészileg nagyra becsült kollégák – hogy csak ennél a műfajnál maradjunk –, mint Hajós András vagy Bödőcs Tibor a liberális oldalnak lettek a szószólói, akkor úgy gondolom, hogy a konzervatív oldalnak ugyanúgy »jár« ez a lehetőség, hogy ismert művészek kiálljanak az értékrendje mellett. És ha most én vagyok, aki ezt a vállamra vehetem, én lehetek ennek a zászlóvivője, akkor én ezt örömmel megteszem" – mondta.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.