Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ipades aktivista-elitkommandót vet be vasárnap a Fidesz

2018.04.04. 06:38

Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósítani a Fidesz a választás napján, írja saját információira hivatkozva a Magyar Nemzet. A lap szerint a pártközpontban 1-től 10 pontig értékelték az aktivisták teljesítményét, és a maximális számot elérőkre egy-egy iPadet fognak bízni; ezen lesz rajta a körzet kormányszimpatizánsainak neve és címe.

Miután az iPadekben navigáció is van, az arra illetékesek ellenőrizni tudják, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre, írja a lap.

Ezenfelül telefonos mozgósítást is tervez a kormánypárt a Nemzet szerint, választókerületenként meghatározott számú személynek kell majd bemenni a helyi központba, és egész nap hívni a címlistáról az embereket, arra buzdítva őket, hogy menjenek a kormánypártra szavazni. Lesznek a választókerületekben kisbuszok is: elviszik szavazni azokat a választópolgárokat, akik kérik, de ezek nem lehetnek önkormányzati vagy sportegyesületi járművek, "mert azokat felismerhetik az ellenzékiek".

További Fidesz akciók a választásokig:

  1. Személyesen átadott buzdító levél
  2. Hűtőmágnes.