Árpád
-2 °C
4 °C

Kubatov-listát szerzett és mutogat a Hír TV

2018.04.04. 18:25 Módosítva: 2018-04-04 18:26:10

Papok, tanárok és a „proli réteg” nevei is szerepelnek azon a listán, amit a Fidesz készített valószínűleg még 2014-ben azért, hogy beszervezzék őket a kampányba, írja a Hír TV. Közzé is tették a listákat, amiken a Sopronban és környékén élőket listázta a Fidesz, annak alapján, ki mennyire lojális a párthoz, milyen kapcsolati rendszere van, és milyen haszonnal jár a beszervezése.

1.PNG
Fotó: Hír Tv

A listán feltüntetik, mit gondolnak a szóban forgó emberről, és azt is, hogy hány embert ismer, milyen a politikai beállítottsága, mivel bírható szóra, hogyan lehet meggyőzni. A listák és a megjegyzések elég részletesek, arra is kiterjed, hogy kit mire és hogyan érdemes használni. Legvégül pedig ott vannak a kiszemelt „célpont” személyes adatai, elérhetőségei, írja a Hír TV. A részletek itt olvashatók.

A Hír TV megkeresésére volt, aki megerősítette, hogy róla lehet szó. Megkeresték Kubatov Gábort, a Fidesz alelnökét, a párt egyik szervezőjét is. Mint írják, arra lettek volna kíváncsiak, hogy tudott-e róla, hogy Sopronban listázták a potenciálisan „beszervezhető” egyházi és civil személyeket. Kíváncsiak arra is, hogy a Fidesz-alelnök tud-e arról, hogy másutt is hasonlóan összegzik a fideszesek a potenciális véleményvezéreket, és egyetért-e ezzel a gyakorlattal, de választ nem kaptak. Keresték a kormányfő sajtófőnökét is, de ő sem válaszolt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?