Egy órával meghosszabbították az átjelentkezés határidejét

2018.04.06. 15:50

Több olvasónk is jelezte, mi is megpróbáltuk letölteni, de folyamatosan akadozik, nem működik az NVI hivatalos oldala, a valasztas.hu. Túlterhelt a rendszer, ugyanis elvileg délután négy órakor jár le az átjelentkezés határideje.

Capture

Az NVI közölte az Indexszel, hogy

az NVI elnöke az átjelentkezési határidőt 17:00 órára módosította az on-line kérelemkezelés fokozott igénybe vétele miatt.

Vagyis még öt óráig le lehet adni a kérelmet. A kérelemkezelő közvetlenül elérhető ezen linken.

Az NVI a honlapján a következőkre hívta fel a figyelmet az átjelentkezésekkel kapcsolatban.

  • A kérelemben feltüntetett adatainak meg kell egyezniük az Ön lakcímkártyáján feltüntetett adatokkal, ellenkező esetben a helyi választási iroda a kérelmet elutasítja.
  • Átjelentkezni bármelyik magyarországi településre (budapesti kerületbe) lehet.
  • Átjelentkezés esetén is igényelhet mozgóurnát abban az esetben, ha egészségi állapota vagy fogva tartás miatt nem tud megjelenni a szavazóhelyiségben.
  • Lehetnek sorok a szavazókörökben?
  • Minden településen (budapesti kerületben) csak egyetlen szavazókört jelölnek ki az átjelentkezéssel szavazók részére. Az átjelentkezéssel szavazásra szolgáló szavazóhelyiség pontos címét megtalálja a honlapon, és arról a helyi választási iroda írásban is tájékoztatni fogja.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás