Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem halt le, csak jelentősen belassult az átjelentkezés a választási oldalon

2018.04.06. 12:25 Módosítva: 2018-04-06 13:25:54

Cikkünk megjelenése óta többen írtak, hogy

  • órák óta nem tudnak átjelentkezni
  • napok óta nem tudnak átjelentkezni

Olvasóink reggel óta bombáznak minket levelekkel, hogy nem tudnak átjelentkezni a Nemzeti Választási Iroda honlapján. Ők azok, akik máshol szeretnének szavazni, mint ahol a lakcímkártyájuk szerint élnek.

Erre lehetősége van mindenkinek, aki levélben vagy online átjelentkezik, de a valasztas.hu oldalon annyira belassult a rendszer, hogy sokan nem tudnak tovább lépni. Ők az alábbi hibaüzenettel találkoztak:

image (3).png

Megkérdeztem a választási irodát, hogy tudnak-e a problémáról. Mindenkit megnyugtatok, tudnak, és nincs szó szerintük arról, hogy megállt volna a rendszer, hanem

az utolsó nap többtízezren kérnek átjelentkezést, ez lassítja le az on-line ügyintézést. Vagyis az on-line ügyintézés nem állt, csak a korábbinál lassabb válaszadással működik.

Hogy mi ilyenkor a teendő, arra azt válaszolták, hogy  folyamatosan próbálkozzanak, várják ki a hosszabb válaszadási időt.

Csatlakozzon az Index tematikus Facebook-oldalához, és moderált körülmények között beszélgethet róla.