Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Győrben mindent vitt a Fidesz

2018.04.09. 01:35 Módosítva: 2018-04-09 03:17:14

Előre borítékolható volt a megyében a Fidesz győzelme, és így is lett.

A második választókerületben felbukkan egy ismerős név is, Kara Ákosé, aki a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkáraként jegyzett számos nyilatkozatot az előző ciklusban, és nagy eséllyel ott folytathatja a munkát, ahol abbahagyta. Éjjel fél egykor 58,64 százalékon állt, behozhatatlan előnnyel.

A győri első választókerületben a fideszes Simon Róbert Balázs több mint kétszer annyi szavazatot szerzett (50,18 százalékot), mint a mögötte második, DK-s Glázer Tímea, az előny 77,61 százalékos feldolgozottságnál is behozhatatlan volt.

Csornánál a Fideszt képviselő Gyopáros Alpár toronymagasan, közel kétharmados szavazati aránnyal tarolt, Sopronban Barcza Attila vitt 55 százalékot, Mosonmagyaróváron hasonló arányban győzött Dr. Nagy István.