Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Már májusban átnyomhatja a Fidesz a Stop Sorost

stopp2
2018.04.09. 09:20 Módosítva: 2018-04-09 09:31:14

„Nem számítottunk ilyen arányú győzelemre, örülünk az eredménynek” – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője hétfőn a köztévé reggeli műsorában.

Az emberek megértették, hogy sorsdöntő választásról van szó, hogy nemcsak képviselőket, hanem jövőt is választunk 

– mondta Halász János.

Nagy a feladat, folytatni kell a munkát, a migráció ellen tovább kell küzdeni, de miközben harcolunk, az élet is megy tovább, csökkennek az adók, nőnek a bérek" – mondta a kormánypárti politikus.

Halász János azt is elmondta, hogy a kétharmados többség birtokában a Stop Soros törvénycsomagot az elsők között fogadhatják el.

Az Országgyűlés várhatóan április végén ülhet össze leghamarabb, ez a kérdés pedig már májusban sorra kerülhet – mondta. „Ne legyen kétsége senkinek, ez szuverenitási kérdés, az ország biztonságáról van szó” – közölte Halász János.

Ahogy korábban írtuk, kétharmaddal a Belügyminisztérium – a Stop Soros törvénycsomag részeként – felhatalmazást kap a civilek titkosszolgálati ellenőrzésére. Orbánék bepótolhatják a  menekültkvóta elleni harc 2016-ban elmaradt alkotmányba emelését, de felmerülhet a civilek, Soros György, Brüsszel és a további hasonló démonok elleni szimbolikus küzdelem alaptörvényi becikkelyezése is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?