Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Nem fogad látogatókat a Honvédkórház

2019.01.17. 20:09

Látogatási tilalmat vezetnek be a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) telephelyein péntektől az influenzaszerű megbetegedések miatt, hogy megelőzzék a járvány terjedését, írja az MTI.

B RKL20150717004
Fotó: Róka László

Budapesten a Honvédkórházat, a Podmaniczky utcai és a Szanatórium utcai telephelyet, Balatonfüreden a kardiológiai rehabilitációs intézetet, valamint mindkét hévízi intézményt tilos látogatni.

Arra kérik a hozzátartozókat, hogy tájékozódjanak a korlátozásokról a Honvédkórház honlapján.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán közölte, hogy megkezdődött az influenzajárvány az országban. A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései szerint a január 7-13. közötti időszakban 19 300 ember, az előző hetinél 75,6 százalékkal többen mentek orvoshoz.

A megbetegedések miatt több fővárosi és vidéki kórházban rendeltek már el teljes vagy részleges látogatási tilalmat.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek